torsdag 26. mars 2009

Bonfire on the beach!


I dag lukter hele rommet mitt bål, ikke så rart ettersom jeg i går kveld var med på bursdagsfeiringen til tyske Anna. (Se bilde over) Hun inviterte oss til bonfire nede på stranden, og jammen hadde hun ikke kjempeflaks med været også, det var opphold hele kvelden. Bonfire'n var på en del av UBC-stranda som jeg ikke hadde vært på før, det var kjempefint der med utsikt til byen, skiannleggene cypress og grouse, og hav så langt øye kan se. Du får virkelig alt i ett på stranden i Vancouver!

Vi var der fra solnedgang til midnatt, og det var stjerneklar himmel. Brownies, ratatouille, grillede poteter, chips, og cookies ble servert. Det var også gitarspilling og øl, og ikke minst det fantastiske bålet som varmet hele kvelden. Det var rett og slett en herlig kveld (det eneste som manglet var marshmellows..) ! Og bonfire er absolutt noe man burde ha mer av her i livet!


Jeg er jo virkelig ikke en født fotograf. Får aldri catchet de fine øyeblikkene.. Men her er et tappert forsøk på å vise båltenningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar