lørdag 7. november 2009

To cook or not to cook?




Nettopp vært å sett "Julie and Julia" på kino med Christina. En film som jeg vil karakterisere som "hyggelig" eller kanskje "søt".
Uansett, så fikk jeg den geniale idéen om at jeg også kan lage en matblogg. Hvis Julie can komme seg gjennom 524 av Julia Child's oppskrifter på 365 dager, hvorfor skal jeg da ikke klare å ta Ingrid Espelids 1800 oppskrifter? Nora does "den rutete kokeboken"!! Tidsrommet mitt er da litt ubestemt.
Den eneste haken er at jeg har et studentbudsjett som ikke rekker til, og at det finnes utrolig mange kjipe oppskrifter i den boken, f.eks kaviarkrem.

Der ga jeg deg noe å tenke på der.. :)

3 kommentarer:

  1. Kaviarkrem. Mmmmmmmm. hehe. Kaken ser dog god ut!! :) Tror du endelig kan ta i bruk diverse fiskehoder og slikt også, for å lage en god kraft til fiskesuppe. Kanskje noe av dette kan lages mens du er i Oslo og undertegnede kan få smake?

    SvarSlett
  2. he he... Jeg heier på deg der altså Nora... Men du? Er ikke den rutete kokeboken litt sånn, gammeldags? Jeg ser virkelig for meg at Nora står på kjøkknet og lager "rødt kjøtt, poteter, saus og kokte grønnsaker"... Helt som i glimmerveien det altså :p

    SvarSlett
  3. Ja, enig at det kanskje ikke er de sprekeste oppskriftene i den boken, så vurderer heller en ren kakebok. Me like cakes!! Jeg var jo en stjerne på kjøkkenet i glimmerveien :p Det eneste jeg husker fra middagene der er faktisk dine, Kanutte. Mine må ha vært så kjedelige at de har gått i glemmeboken.

    Siden Stine ville smake på denne fiskekraften av fiskehoder, så kanskje jeg får ta en skikkelig sjømatbok. Ugh- blir kvalm bare av tanken. :p Kaker er veien å gå!!

    SvarSlett